čtvrtek 5. června 2014


Shrnutí za měsíc KVĚTEN

Za květen se nám shromáždilo tolik knížek, že to ani není možné. Tolik knížek jsme si nekoupily zatím za žádný měsíc! Přesně 19 knížek máme doma a máme ze všech takovou radost, takže vám je hned ukážeme.

 "Moře klidu" jsem si koupila, když byla 15% sleva v Dobrovským a tam  mě zaujala i knížka "Lásko, kde jsi
Ani jednu jsem neplánovala koupit, ale věděla jsem o nich už dlouho a zajímaly mě obě dvě, takže jsem potom ani neváhala a koupila je.
A pak jsem si koupila i knížku "Jen jeden den" , kterou jsem hned půjčila mamce a ta ji měla za pár dní přečtenou a hodně se jí líbila, takže se taky těším taky. 

A potom mám doma i sérii Percyho Jacksona. Slyšela jsem samé kladné hodnocení i moje kamarádka už skoro všechny přečetla a hodně se jí to líbilo, takže bych chtěla alespoň co nejdříve první díl přečíst.
  
 A dál jsme chtěly i nové knížky od CooBoo, které nedávno vyšly. "Aliance" poslední díl z Povstalecké trilogie, na kterou se těšíme hodně, ale nejhorší je, že víme, (díky spoilerům) jak to skončí. Nechápu, jak lidi můžou dát na Facebook, jak knížka skončí. Nikdy tohle nedělejte, aby jste napsali konec knížek na blog nebo někam jinam, jinak vám něco přijedu udělat! :D

A další knížkou je "Potrhaná křídla" První knížka od Ruty se mi hodně líbila, takže doufám, že "Potrhaná křídla" budou stejně dobrá jako "V šedých tónech"
A poslední knížkou od CooBoo je knížka "První Stříbrná kniha snů" od Kerstin Gier, od které jsem četla trilogii Drahokamy a ta se mi hodně líbila, takže nevím, co čekat tentokrát. Doufám, že bude tato trilogie stejně dobrá jako ta předchozí.


 A potom jsem zavítala do LK, kde jsem objevila i trilogii Chaos, na kterou jsem se koukala i v Dobrovským, kde byla daleko dražší než v LK, takže jsem ráda, že jsem vydržela a koupila si je všechny až teď. Spousta bloggerů už tyto knížky četla a většina byla z nich nadšená, takže se na ně taky upřímně těším.






A v LK jsem objevila i tyhle knížky "Napsáno krví" , "Závod se smrtí" a "Rosemary má děťátko" všechny mě zaujaly anotací, takže jsem je chtěla mít všechny doma. Uvidíme, protože vůbec nevím, co od nich čekat. Ani jsem neviděla, že by je moc lidí četlo, takže do nich skončím rovnou po hlavě.
 A posledními knížkami jsou "Smrtící chaos" a "Hrej hráčem" ta se mi hodně líbila, na tu jsem už napsala recenzi. Spoustě lidem se líbila, ale bylo na ni i hodně negativních ohlasů, což mě celkem překvapilo, protože to byla příjemná oddechovka, kterou jsem si na 100% užila.

9 komentářů:

  1. Moře klidu, Jen jeden den a Hrej hráčem jsou naprosto nádherné knihy! :) Jinak stejnou sérii Chaos jsem si i já koupila v LK. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knížku Hrej hráčem zbožňuju :) a celou sérii Chaos jsem chtěla už dlouho, takže jsem za ni taky hrozně ráda :)

      Vymazat
  2. Úžasné kousky! Jen jeden den si chci taky přečíst a jsem na něj zvědavá. Bohužel už taky vím jak Aliance skončí. Potrhaná křídla si chci taky pořídit. Hrej hráčem jsem četla a byla to skvělá kniha :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale ta Aliance mě mrzí. Teď už nejsem tolik natěšená jako jsem byla předtím než jsem to věděla..Ale na Potrhaná křídla se těším hodně. Jsem zvědavá, jestli knížka bude stejně dobrá jako V šedých tónech :) Jinak děkujem moc :3

      Vymazat
  3. Prepáčte, zabudla som to dať do množného čísla :) Ale myslela som na vás obe :)

    OdpovědětVymazat
  4. Až bude volná chvilka hned se na to kouknem :) A neomlouvej se. Spoustu lidí si myslí, že nejsme dvě :)

    OdpovědětVymazat
  5. Opravdu úžasné úlovky! :D na knížku Jen jeden den se strašně těším mám jí doba už pár týdnů a doufám,že se k ní dostanu co nejdříve :) jinak serii chaos jsem také neodolala a zakoupila doufám,že se mi bude líbit :)

    OdpovědětVymazat