neděle 4. května 2014

Shrnutí za měsíc Duben

Jak už jste si nejspíš všimli, tak za měsíc duben, byla naše aktivita úplně mizerná, takže za to se moc, moc omlouváme, ale bylo toho minulý měsíc trochu víc a my vůbec nestíhaly. Pořád jsme někam jezdily, do toho škola a ještě to krásné počasí, tomu se nedalo odolat :) a tím pádem na blog nám nezbylo moc času, ale za to tento měsíc se zkusíme trochu ospravedlnit. 

Jak už jsem říkala, bylo nádherné počasí a my prostě musely vyrazit na kola, takže i to čtení trošku pokulhávalo :) Natočily jsme sice pro vás Měsíční chvástačku za měsíc Březen, ale když jsem to chtěla sestříhat, tak se zrovna program na sestříhání videí musel pokazit (a nějak jsem doteď nezjistila, jak ho mám zprovoznit :( ) 

Ale zároveň jsem i knížky nakupovala, protože jak většina z vás zaznamenala, tak v dubnu byly knížky bez DPH, takže jsme taky neodolaly a navíc, jsem si dvě knížky objednala přes internet :) takže tady jsou :)

Knížka Překroč svůj stín mě zaujala hned jak u CooBoo vyšla, protože jsem si stáhla 1.kapitolu téhle knížky a dopředu jsem věděla, že ji chci mít doma. A Ukolébavka? Ta nebyla vůbec plánovaná. O té jsem slyšela už před nějakou dobou, ale až teď mě napadlo, že bych si ji mohla pořídit.


A potom jsem opět neodolala a zašla do Levných knih (jen se podívat) a to moje "jen  se podívat" dopadlo tak, že jsem si koupila knížku Oškliví. O téhle knížce jsem slyšela, ale nikdy jsem jí moc velkou pozornost nevěnovala. Až doteď! Zaujala mě i anotací, takže bych se do ní mohla co nejdříve pustit. 

A posledními třemi knížkami jsou  Zlodějka knih, Prvních 100 a Nekonečná láska.
Tyto všechny jsem strašně moc chtěla, ale když byly knížky bez DPH, tak jsem byla rozhodnutá, že si koupím jen Zlodějku knih a Prvních 100. Nekonečnou lásku jsem vůbec neplánovala kupovat, protože já mám vždy naplánováno, když jdu do knihkupectví, co si chci koupit, ale když jsem ji viděla v regále, jak tam leží taková osamocená, myslíte že jsem dokázala odolat? Ani náhodou! 




Co jste si v dubnu koupili vy a dokázali jste odolat, když byly knížky bez DPH? Mějte se krásně.
 -E

6 komentářů:

  1. Překroč svůj stín je veľmi dobrá knižka :) Mňa veľmi bavila :) A ostatné knižky vyzerajú dobre tiež.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se jí taky nemůžu dočkat, ale na Zlodějku knih se chystám o trošku dřív, protože názory slyším ze všech stran a ještě mi někdo řekne konec a to bych pak vraždila :D jinak děkuju :)

      Vymazat
  2. O knížce překroč svůj stín jsem toho spoustu slyšela a určitě si jí ráda přečtu :) Jinak s Levnými knihami jsem na tom úplně stejne :D člově prostě neodolá :) Jinak nakoupila jsi určitě dobře,protože nekonečná láska je opravdu skvělá moje kámoška ji totiž nedavno dočetla a jinak mé přírůstky díky DPH dni jsou: Half Bad,Jen jeden den,Vteřinu poté a Věk X šachovnice bohů :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždycky když jdu do LK, tak si musím knížku, která mě zaujme koupit :D Na Nekonečnou lásku a Zlodějku knih se těším úplně nejvíc :) jinak ty máš taky pěkné přírůstky o Half Bad jsem uvažovala, ale nakonec z ní sešlo a nevím proč :D. A nad knížkou Jen jeden den jsem taky uvažovala a vlastně pořád uvažuji, takže ještě uvidím. Jinak děkuju :)*

      Vymazat
  3. Pěkný knížky. :) Ukolébavku a Zlodějku knih jsem četla a Oškliví jsem si taky koupila v LK. :) Nad Nekonečnou láskou pořád váhám, ale strašně moc lidí si ji chválí, tak ji asi přihodím do další objednávky. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Zlodějku se strašně moc těším a Oškliví mě taky zaujali anotací, takže jsem byla strašně ráda, že jsem si je koupila :) a u Nekonečné lásky mě donutilo si ji koupit až to, když jsem koukla na trailer k filmu, tak potom jsem říkala že ji musím mít :) jinak moc děkuju ;)

      Vymazat